G.

G. táblás csokoládék

A Gabriel BonBon Manufaktúra által készített csokoládékra jellemző a kitűnő anyagok használata. Alapanyagunk a természetes csokoládé, kakaóvajjal és eredeti vaníliával, ízesítőink a világ jelentős termőhelyeiről és feldolgozóitól származnak. A kiválasztásnál is ügyelünk arra, hogy lehetőleg csak természetes anyagok kerüljenek felhasználásra. A kis szériás, gondos odafigyeléssel készült termékeinken a valódi csokoládéhoz való alázatunk és elkötelezettségünk tükröződik.
A cukormentes sorozatunk édesítőszere a maltit.

A sorozat tagjai 80 grammos változatban készülnek (2x40g-os táblákkal).

Magyarországon fellelhető ízesítőkkel, fűszerekkel ízesített változatok.

  • Levendulás étcsokoládé, kakaó szárazanyag tartalom 55%
  • Kalocsai Paprikás étcsokoládé, kakaó szárazanyag tartalom 55%
  • Virágporos étcsokoládé, kakaó szárazanyag tartalom 55%
  • Áfonya-szőlőmag étcsokoládé, kakaó szárazanyag tartalom 55%
  • Medvehagyma étcsokoládé, kakaó szárazanyag tartalom 55%
  • Grillázs étcsokoládé, kakaó szárazanyag tartalom 55%
  • Gabonagolyós tejcsokoládé, kakaó szárazanyag tartalom 35%
  • Eper tejcsokoládé, kakaó szárazanyag tartalom 35%
  • Meggy-mák fehércsokoládé

További ízesítések:

  • Parajdi sós étcsokoládé, kakaó szárazanyag tartalom 55%
  • Citrom-gyömbér étcsokoládé, kakaó szárazanyag tartalom 55%
  • Narancs-fahéj étcsokoládé, kakaó szárazanyag tartalom 55%
  • Chillis étcsokoládé, kakaó szárazanyag tartalom 55%
  • Szerecsendiós étcsokoládé, kakaó szárazanyag tartalom 55%
  • Brontei pisztáciás étcsokoládé, kakaó szárazanyag tartalom 55%
  • Ánizsos étcsokoládé, kakaó szárazanyag tartalom 55%
  • Jázminos étcsokoládé, kakaó szárazanyag tartalom 55%
  • Kávés étcsokoládé, kakaó szárazanyag tartalom 55%
  • Vaníliás étcsokoládé, kakaó szárazanyag tartalom 70%
  • Absolut 100 % étcsokoládé, kakaó szárazanyag tartalom 96%
  • Rózsaborsos tejcsokoládé, kakaó szárazanyag tartalom 35%
  • Kardamom-kávés tejcsokoládé, kakaó szárazanyag tartalom 35%
  • Kakaóbab töretes fehércsokoládé